Selasa, September 26, 2017

Limbukan Mbak Mimin & Mbak Apri - Ki Seno Nugroho

Kamis, September 14, 2017

Jaranan - Gendhing Dolanan Anak (PLK Yogya) - Audio



Ha mbok sumprit, tekan saiki aku durung tau numpak jaran séjéné jaran képang!

Rabu, September 13, 2017

Gethuk - Gendhing Dolanan Anak (PLK Yogya) - Audio

Selasa, September 12, 2017

Test Video : Jatiningsih - Progo - Pasar Kenteng - Menoreh

Senin, Agustus 28, 2017

Bahasa Jawa ing Bandara Adisutjipto Jogjakarta







Lagi ngeh yèn pengumuman boarding ing Bandara Adisutjipto Jogjakarta uga nggunaaké basa Jawa saliyané basa Indonesia lan Inggris.


Advertising free mortgage calculator